Jäsenhakemus

 

SALLAN ERÄ- JA KALAMIEHET RY:N JÄSENEKSI

Seurassa on viisi eri jäsenmuotoa eli:
1. varsinainen jäsen
 - paikkakunnalla asuva tunnetusti hyvämaineinen riistanhoitoa ja metsästystä tai kalavesien hoitoa ja kalastusta harrastava henkilö.
2. maajäsen
  - seuralle metsästystä ja riistanhoitoa varten maata vuokrannut henkilö.
 3. vapaajäsen
 - maanomistajan metsästysvuokrasopimuksen nojalla suosittama henkilö.
4. nuorisojäsen
  - 18 vuotta nuorempi.
 5. koejäsen
 - seuran varsinaiseksi jäseneksi pyrkivä henkilö, jonka jäseneksi hyväksyminen tai hylkääminen tehdään koejäsenyysajan kuluessa.


Seuran jäseneksi johtokunta voi hyväksyä harkintansa mukaan henkilön, joka sitoutuu noudattamaan seuran sekä niiden liittojen ja piirien sääntöjä ja päätöksiä joihin seura jäsenseurana kuuluu. 

   
Täytä hakemuksen kaikki kohdat  ja lähetä se seuran sihteerille painamalla lähetä painiketta. Painike hakemuksen lopussa. Seuran johtokunta käsittelee jäsenanomukset kokouksissaan hakemuksien perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Suosittelijan merkitys on myös tärkeä, joten hanki suosittelija mikäli se vain on mahdollista. Johtokunnan päätös jäsenyyttä hakeneelle ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti. Johtokunnan kokouksia pidetään vain muutamia (4-5 kpl) vuodessa, joten päätös voi viipyä jopa kuukausia. Seuran puheenjohtaja ja sihteeri vastaa mielellään jäsenhakemusta ja/tai johtokunnan kokouksien ajankohtaa koskeviin kysymyksiin.

 

* tähdellä merkityt kentät pakollisia

 

 
Käyntiosoite: Pyhärannantie 15, 98900 Salla
Sähköposti: sallan.ekm.1958@gmail.com
Nettitaivas
© Sallan Erä 2012